Om CFBI

Center for Beredskab & Indsats er et ny aktør på markedet, og med vores store netværk tilbyder vi løsninger indenfor Konsulentbistand, Beredskab, Undervisning samt Førstehjælp, Lægeydelser & Ambulance.

Konceptet for virksomheden, er at du med stor gennemskuelighed skal have muligheden for at leje konsulenter, beredskaber og lign. som samtidigt også lever op til dine forventninger og evt. krav.

Vi ønsker altid, at give et professionelt indtryk, og vi leverer aldrig noget halvt. Derfor går vi meget op i kvaliteten af personel, uddannelse og materiel samt køretøjer. Vi leverer et færdigt arbejde, og med vores store netværk har vi muligheden for at leverer, hvad du måtte ønske.

Center for Beredskab & Indsats ApS arbejder i 2 afdelinger, men med hovedfokus på tværfaglige kompetencer og uddannelser, således at vores folk er veluddannede og vidende omkring de andre funktioner i beredskabet. Dette sikre samtidigt, et roligt, og sikkert arbejdsmiljø på skadestedet.

Ønsker du et uforpligtende møde, kontakt os gennem vores kontaktformular med en kort beskrivelse af dit arrangement og din forventning om vores placering som leverandør til Jer.

Kontakt os

Om CFBI

Center for Beredskab & Indsats er et ny aktør på markedet, og med vores store netværk tilbyder vi løsninger indenfor Konsulentbistand, Beredskab, Undervisning samt Førstehjælp, Lægeydelser & Ambulance

Kontakt os