Koordinator

Er dit arrangement bygget op, så du nu har rigtig mange ender der skal nå sammen?

Center for Beredskab & Indsats tilbyder koordinatorer, til at koordinerer samarbejde mellem bl.a. beredskab, samaritter, regioner, politi og evt. supplerende beredskab såsom ambulancer og brandkøretøjer.

Koordinatoren kan enten være en administrativ person, som via et kontrolpunkt (Central Enhed), kan koordinerer flere områder og aktører. Alternativt er det en af vores Udrykningsledere, som fra en operativ enhed, styrer indsatsen og de aktører samt reddere der måtte være ankommet, og som evt. skal kaldes ind.

Udrykningslederens opgave er tilbagetrukket med det fulde overblik over situation og skadested. Han samarbejder med KOOL (koordinerede læge) fra Regionerne, Indsatsleder Politi og evt. Indsatsleder Brandvæsen, hvis kommunalt/statsligt beredskab er med på opgaven også.

Det kan også være koordinering af flere samarbejdspartnere ved arrangementer som cykelløb, maraton eller events over større områder, hvor der er behov og ønske om en central ledende rolle fra arrangørens side.

Ønsker du et uforpligtende møde, kontakt os gennem vores kontaktformular med en kort beskrivelse af dit arrangement og din forventning om vores placering som leverandør til Jer.

Kontakt os

Om CFBI

Center for Beredskab & Indsats er et ny aktør på markedet, og med vores store netværk tilbyder vi løsninger indenfor Konsulentbistand, Beredskab, Undervisning samt Førstehjælp, Lægeydelser & Ambulance

Kontakt os