Undervisning

Vi tilbyder undervisning indenfor Førstehjælp, Brandbekæmpelse, Event Safety og Sikkerhed.

Flere organisationer og virksomheder, ønsker muligheden for at modtage undervisning for medarbejdere og ansatte. Kravene fra organistationer, foreninger og virksomheder bliver større, og netop sundhed samt sikkerhed er en væsentlig faktor indenfor virksomhedes ønske og kunnen.

Overlevelsesfaktoren efter eksempelvis vedligeholdt Førstehjælpskursus, er meget høj, specielt, hvis man ønsker at udvide med Hjertestartere i virksomhederne, sportshallen, foreningen eller bare i hjemmet.

Vi tilbyder undervisning af både erhverv og privat. Specialiserede kurser:

Førstehjælpskursus varierende fra basalt kursus til uddannelsesniveau højt, desuden kan vore dygtige og kompetente instruktører strikke et kursus sammen til netop Jeres behov. Det kan være alt lige fra transportvirksomheder, til virksomheder med farlige maskiner eller dagplejerne der vil have ekstra undervisning i spædbørn, det kan også være vagtfirmaet der ønsker et kursus til dørmænd i skud, stikskader og håndtering af vold/ traumer.

Førstehjælpskurser kan også udvides til at omfatte medicin, kompetenceundervisning eller deciderede Nødbehandlerkurser, som kan omfatte Traumeundervisning, medicin og sygdomshåndtering. Nødbehandlerkurset kan sættes sammen over perioder eller i en samlet periode, uanset hvad, er der tale om en nødbehandleruddannelse som fra vores side kræves eksamineret af læge.

Kontakt os for mere information om Nødbehandleruddannelse, da vi forventer minimum 2 gange om året, at afholde kurser. Kursus indholdet er omfattet af uddannelsesmateriale fra bl.a. Regionernes nødbehandleruddannelse, Flyvevåbnets uddannelse samt flere af brandberedskabernes lokale uddannelser. Eksamen afholdes af læge, og uddannelsen foregår i samarbejde med ansatte i beredskabet som instruktører.

Vores store netværk af instruktører, gør at vi kan tilbyde kurser indenfor Førstehjælp, Brandbekæmpelse, Event Safety, Vagt og Sikkerhed

Ønsker du et uforpligtende møde, kontakt os gennem vores kontaktformular med en kort beskrivelse af dit arrangement og din forventning om vores placering som leverandør til Jer.

Kontakt os

Om CFBI

Center for Beredskab & Indsats er et ny aktør på markedet, og med vores store netværk tilbyder vi løsninger indenfor Konsulentbistand, Beredskab, Undervisning samt Førstehjælp, Lægeydelser & Ambulance

Kontakt os